Neseď si na učiach

Edukatívne o Nábytku a Dizajne

 

Naši drahí zákazníci, čitatelia a milovníci nábytku a dizajnu! Máme pre vás skvelú novinku, ktorú sme si pre vás s veľkým nadšením pripravili. Predstavujeme vám náš nový podcast s názvom "Neseď si na učiach: Edukatívne o Nábytku a Dizajne."

 

POČÚVAŤ!

 

O čom je podcast?

 

Je to jednoduché: zábavné, informatívne a inšpiratívne rozhovory o nábytku, dizajne a všetkom, čo s nimi súvisí. Bez ohľadu na to, či ste dlhoročný nadšenec dizajnu alebo len zvažujete, ako si vybrať ideálny nábytok pre váš domov, náš podcast vám ponúkne nespočetné množstvo zaujímavých tém a informácií.

 

Čo od nás môžete očakávať?

 

Rozhovory s Odborníkmi: Pozveme renomovaných odborníkov na dizajn a nábytok, ktorí vám priblížia aktuálne trendy a novinky v oblasti nábytku. Naším cieľom je urobiť tieto témy zrozumiteľnými a prístupnými pre všetkých.

Mýty a Skutočnosti: Vysvetlíme vám, aké mýty o nábytku a dizajne sú bežné a často zavádzajúce. Pomôžeme vám rozlíšiť pravdu od fikcie a vyhnúť sa bežným chybám pri výbere nábytku.

Know-How: Keďže sa už desaťročia venujeme zariaďovaniu verejných priestorov, hotelov, reštaurácií, kaviarní, ale aj nákupných centier, či akýmkoľvek prevádzkam, dokážeme vám odovzdať svoje skúsenosti a vedomosti o tom, ako vyberať právny nábytok do priestoru, čomu sa vyhýbať a ako vybudovať úspešné prostredie, kde zákazníci radi prichádzajú. Veľa z týchto vedomostí využijete aj pri zariaďovaní vlastnej domácnosti.

Zaujímavosti a História: Podrobíme nábytok histórii a predstavíme vám zaujímavé príbehy o nábytku a jeho vývoji. Dozviete sa, ako sa menil dizajn a materiály v priebehu času.

Otázky a Odpovede: Radi budeme počúvať vaše otázky a reagovať na ne. Posielajte nám svoje otázky a my sa pokúsime na ne odpovedať v našich epizódach.

 

Prečo náš podcast?

 

Pretože nám naozaj záleží na tom, aby sme vám ukázali, aký úžasný a prístupný môže byť svet nábytkového dizajnu. Chceme, aby ste zistili, že tento svet nie je vždy taký zložitý, ako sa zdá, a že existuje nespočet zaujímavých vecí, ktoré sa v ňom skrývajú. Sme tu, aby sme vám poskytli kvalitné rady, tipy a triky, ktoré vám pomôžu navigovať v tomto fascinujúcom svete.

Nech ste začiatočníkmi v nábytkovom dizajne alebo sa len nadchli pre túto tému, naše epizódy budú zábavným a poučným sprievodcom pre každého. Chceme vás inšpirovať a ukázať vám, že nábytkový dizajn je pre každého dosiahnuteľný a zábavný. Dáme vám nástroje a znalosti, ktoré vám pomôžu objaviť kreativitu a krásu v dizajne a materiáloch.

 

Ako môžete počúvať?

 

Náš podcast je momentálne dostupný na platformách pre podcasty Spotify a Player FM. Stačí si vybrať platformu, prihlásiť sa a počúvať naše epizódy.

Takže, pripravte si slúchadlá a pridajte sa k nám na našom vzrušujúcom nábytkovom dobrodružstve. Spolu sa dozviete, ako si správne vybrať, starať sa, či oceniť nábytok v našom každodennom živote. Čakáme na vás v našej prvej podcastovej epizóde! 

 

E1 Od vodného póla k stoličkám >>

 

Neseď si na učiach! Radšej si sadni a vypočuj si nás!

 

SpotifyPlayer FM

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre