INTEBOLD Festival 2023:

Spojenie Dizajnu a Inovácie 

INTEBOLD Festival 2023 bol udalosťou, ktorá v sebe spájala svet dizajnu, architektúry a inovácie. Tento festival so sebou priniesol trojdňový maratón plný horúcich tém, diskusií a inovatívnych nápadov.

 

Jednou z kľúčových tém festivalu boli Energia Interiérových Priestorov, ktorá sa venovala vplyvu dobre navrhnutých interiérov na zážitky a životy ľudí. Diskutovalo sa o tom, ako interiérový dizajn môže vytvoriť priestor, ktorý nie je len funkčný, ale aj inšpiratívny a príjemný.

Nechýbala ani téma Umelá Inteligencia a Technológie v Dizajne, kde sme sa pozreli na pokrok v oblasti umelého inteligencie a jeho využitie v architektúre a navrhovaní budov.

Festival sa tiež venoval Revolúcii vo Vzdelávaní, kde sa diskutovalo o nových prístupoch k vzdelávaniu v oblasti dizajnu a architektúry. Rozoberalo sa ako sa mení spôsob, akým sa učíme a aký to má vplyv na budúcnosť.

Na festivale sme sa venovali dôležitým témam vrátane - využitia unikátnych možností interiérov pracovať s existujúcimi priestormi a materiálmi, skúmania vyvíjajúcich sa úloh a identifikácie v oblasti interiérového dizajnu a architektúry, riešenia regionálnych problémov a zdôraznenia významu interiérového dizajnu v našom prostredí a podpory tvorivosti a nadšenia v rámci komunity interiérového dizajnu a architektúry.

Tieto témy vytvorili platformu, kde sa rôzni profesionáli v oblasti dizajnu a architektúry mohli podeliť o svoje myšlienky, nápady a inovácie.

 

Jedným z vrcholov festivalu bolo odovzdávanie cien INSAID AWARDS 2023, kde sme ako partner mali česť odovzdať cenu v kategórii HORECA. Táto cena išla do rúk winwin architects. Ich projekt BISTRIC RESTAURANT bol ocenený za excelentný dizajn, ktorý spája estetiku, funkčnosť a jedinečný zážitok pre návštevníkov.

BISTRIC RESTAURANT projekt náleží do diela autorského tímu, ktorý zastupujú Lucia Kušnírová, Katarína Mňahončáková, Soňa Salnerová a Dominik Havár. Ich práca je príkladom excelentného dizajnu, ktorý nám pripomína, aký význam má dizajn v našom každodennom živote.

DUBLINO X INTEBOLD Festival 2023

Pozrite sa ako DUBLINO tento rok participovalo na tejto úžasnej akcií. Vľavo naša "Terracotta je IN" a vpravo odovzdávanie cien v kategórií HORECA.

 

Celý festival bol miestom, kde sa stretávali dizajnéri, architekti a nadšenci dizajnu, aby zdieľali svoje nápady, inšpiráciu a prehodnocovali budúcnosť dizajnu a architektúry. Tento festival nám pripomenul, aký dôležitý je dizajn v našom svete a ako ovplyvňuje naše každodenné životy a prostredie, v ktorom žijeme. Tešíme sa na to, čo nám prinesie budúcnosť a na ďalšie inovatívne nápady v oblasti dizajnu.

Viac článkov

 
 

© 2024 Dublino.sk | Všetky práva vyhradené

Vytvorilo FúúDobre